VERVARCKE INTERIEUR

Het inrichten van uw woning of horecazaak is een hele uitdaging. Ons team helpt u met passie en kennis van zaken met de realisatie van het totaalplaatje. Uw visie, smaak, keuze en budget staan daarbij steeds centraal. Samen leggen we de juiste accenten en kiezen we de juiste kleuren.

Hiervoor kunnen we een schat aan ervaring en inzicht aan de dag leggen. Kennis van zaken die we ook aan de dag leggen voor het bepalen van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het resultaat is steeds authentiek en met een overdaad aan charme en persoonlijkheid. En zo hoort het.
Reeds meer dan 100 jaar is de firma Vervarcke gepassioneerd met interieurs bezig. Van interieurtextiel over behang en verf tot vloerbekleding... Samen streven we naar de gedroomde harmonie voor uw thuis.

Werken worden steeds met de grootste zorg uitgevoerd. Zowel voor raamdecoratie en schilder- en behangwerken als voor vloerbekleding en de herstoffering van meubelen hanteren we steeds de nieuwste technieken en stijlen. We gaan daarbij zeer breed. Van klassieke charme tot hedendaags strak. We kunnen echt alle richtingen uit. Voor jong en oud. En dit op maat van elk budget. Aan inspiratie nooit gebrek.
In onze showroom merkt u meteen de grote affiniteit die wij hebben met ons vak. Er straalt kunde uit. Oog voor kwaliteit. Passie voor schoonheid. En dat uit zich in een unieke betrokkenheid met uw project.

Juli ’22 zijn we verhuisd naar Natiënlaan 213 waar we ons verder hebben gespecialiseerd in schilder -en behangwerken, decoratieve technieken, alle raamdecoratie, vloerbekleding & herstofferen.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info OK